3 Ocak 2015 Cumartesi

ALMIRA OTEL

ALMIRA OTEL
                                        Osmangazi/BURSA








Bursa şehir merkezinde yer alan bu 5 yıldızlı otelde düz ekran TV ile donatılmış lüks odalar vardır. Otelin sunduğu olanaklar arasında 5 restoran, bir spa ve kent manzaralı terasa sahip açık bir havuz vardır.
Almira Hotel'in klimalı odaları sıcak renklerle ve zarif ahşap mobilyalarla dekore edilmiştir. Tüm odalarda kablo TV, minibar ve çay-kahve yapma imkanı mevcuttur.
Konuklar, alakart bir menüyle hizmet veren Havuz Restaurant'ta yüzme havuzunun yanında dinlenebilirler. Otelde bulunan Divan Restaurant'ta, oryantal dansı gibi canlı eğlenceler eşliğinde Türk ve dünya mutfaklarından yemekler servis edilir. Lezzetli bir yemeğin ardından, otelde bulunan 3 barda kokteyllerin tadını çıkarabilirsiniz.
Almira Hotel'de bulunan çok sayıda sağlıklı yaşam ve dinlence olanakları arasında, yapay bir şelaleye sahip kapalı yüzme havuzu, otantik tarzda bir hamam ve bir oksijen barı yer almaktadır.
Bursa Ulu Camii Almira Hotel'den 2,5 km uzaklıktadır, Bursa Atatürk Stadyumu ise otelden 3,3 km mesafededir. Yenişehir Havaalanı 45 km; Uludağ'ın zirvesi ise yaklaşık 40 km uzaklıktadır.



Almira Otel

Adres

: Ulubatlı Hasan Bulvarı No: 5 16200 Bursa / Türkiye
Tel
: +90 (224) 250 20 20
Faks
: +90 (224) 250 20 38 - 39
E-mail
: almira@almira.com.tr
reservation@almira.com.tr
banquet@almira.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder