2 Ocak 2015 Cuma

Hilton Bursa

Hilton Bursa
                                              Osmangazi/BURSA









Şehir merkezine 4 km uzaklıkta yer alan 5 yıldızlı bir otel olan Hilton Bursa'da modern ve klasik Osmanlı unsurları göze çarpar. Uludağ'ın karla kaplı zirvelerine bakan otelde ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, hamamlar ve masaj odaları içeren ultra modern bir spa bulunmaktadır. Tüm alanlarda ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanır.
Turkuaz ayrıntılarla sıcak tonlarda dekore edilmiş odaların her birinde medya bağlantılı 102 cm düz ekran TV bulunmaktadır. Tüm odalar İznik çinileriyle süslü, duşakabinli geniş bir mermer banyoya sahiptir.
Konuklar son teknoloji olanaklarla donatılmış Uludağ manzaralı fitness merkezi Aneta Spa&Wellness Centre'dan faydalanabilirler. Ayrıca saunada veya buhar odasında yorgunluk atabilirsiniz. Tesiste masaj yaptırmak da mümkündür.
Açık büfe kahvaltı ve öğle yemeği sunan Brasserie Restaurant'ta gün boyu İtalyan menüsü servis edilmektedir. Ayrıca 18.katta bulunan Skylight Restaurant'ta akşam yemeğinde Akdeniz lezzetlerinin tadına bakabilirsiniz. Atrium Lounge mezeler, Patisserie Vivienne ise çeşitli lezzetli kekler ve çikolatalar ile hizmet vermektedir.
Otelin 19. katında gerçek boyutlu yarış arabası simülatörleri yer almaktadır.
Güzelyalı İDO Feribot İskelesi'ne araba ile 20 dakikada ulaşılabilir. Uludağ'a araçla 45 dakikalık mesafedeki otel, Bursa Havaalanı'na ise 54 km uzaklıkta yer almaktadır. Ücretsiz özel otopark da mevcuttur.





Hampton by Hilton Bursa

Yeni Yalova Cad. No: 349 16210 Bursa, Türkiye
T:0224 400 04 04

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder