3 Ocak 2015 Cumartesi

CROWNE PLAZA

CROWNE PLAZA

                                                                        Nilüfer/BURSA







Bursa'nın Nilüfer semtinde yer alan otel, eğlence ve yeme-içme mekanlarıyla ünlü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na sadece 2 km uzaklıktadır. Tesis, spa olanakları ve açık yüzme havuzunun yanı sıra uydu TV ve klima ile şık bir şekilde dekore edilmiş odalarıyla hizmetinizdedir.
Crowne Plaza Bursa'nın geniş odalarının hepsi çay-kahve yapma olanaklarıyla donatılmıştır. Bazı oda ve süitler, Club Lounge ayrıcalıklarından yararlanabilmektedir. Kral Süitte sauna, mini mutfak ve büyük bir yemek masası vardır.
Her gün açık büfe kahvaltı servis edilir. Bursa Crowne Plaza'nın alakart restoranında yerel ve uluslararası lezzetlerin tadına bakabilirsiniz.
Spa olanakları arasında kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, hidromasajlı küvet ve fitness salonu sayılabilir. Ayrıca çeşitli masajlar da sunulmaktadır. Otel genelinde Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Çamaşırhane, ütü ve kuru temizleme hizmetleri de mevcuttur.
Crowne Plaza, Bursa'nın en büyük organize sanayi bölgesine 5 km, Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'ne ise 7 km uzaklıktadır. Tesis bünyesindeki özel otoparktan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.




Adres: Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa Odunluk Mh. Akpınar Cd. No:17 16110 Nilüfer / Bursa


Tel: 444 33 16 (Pbx) & 0224 800 0 800
Faks: 0 224 453 50 03

E-posta : info@cpbursa.com
Rezervasyon : rezervasyon@cpbursa.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder